Ziekenvervoer

Heeft u binnenkort vervoer nodig naar behandelingen? Taxi van der Pol wil u deze zorg graag uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw vervoer zorgeloos verloopt. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij de aanvraag van een machtiging. Immers, bij ziekte of revalidatie heeft u al genoeg zorgen.

Indien u de vervoerslijn van ZCN belt voor het reserveren van een taxi, kiest u dan voor Taxi NOF. Zij sturen de ritten aan ons door.

Rolstoeltaxi

Met de rolstoel in een taxi vervoerd worden kan, zeker in het begin, best spannend zijn. Door de benadering van de chauffeurs van Taxi van der Pol en degelijk materiaal dat voldoet aan hoge veiligheidseisen, zult u ervaren dat vervoer met een rolstoel geen enkel probleem is.

 

Aan rolstoelvervoer stellen wij hoge eisen. De chauffeurs hebben een opleiding doelgroepenvervoer gevolgd en examen gedaan. Tijdens deze cursus leren de chauffeurs hoe een rolstoelafhankelijke klant veilig én op een plezierige manier moet worden vervoerd.

 

De chauffeurs hebben allen ruimschoots ervaring in rolstoelvervoer; ze doen het dagelijks. Denkt u recht te hebben op ziekenvervoer? U kunt bij onze speciaal aangestelde medewerker terecht voor informatie over ziekenvervoer. Zij kan u helpen bij de eventuele aanvraag.

Zittend ziekenvervoer

Met een taxi wordt u van huis naar de zorginstelling gebracht waar uw behandeling plaatsvindt. Na de behandeling wordt u met de taxi weer thuis gebracht. Afhankelijk van de duur van een behandeling kan de chauffeur op u wachten.

 

Ziekenvervoer verdient bij ons extra aandacht. Sinds juni 2009 is onze dienstverlening uitgebreid met een accountmanager. Paula helpt u bijvoorbeeld bij de aanvraag van een machtiging en geeft advies. Zo kan u zorg uit handen genomen worden, zodat u uw aandacht kunt richten op uw behandeling.

 

Voor al uw vragen en informatie aangaande vervoer kunt u, d.m.v. één telefoontje naar Taxi van der Pol, in contact komen met Paula.