Reserveer meteen een taxi

Reservering

GA VERDER

Persoonsgegevens

– I.v.m. de bevestiging verzoeken wij u min. 12 uur
van te voren uw bestelling te plaatsen.

– Na uw reservering zullen wij contact met u
opnemen om uw reservering te bevestigen.

– Alleen volledig ingevulde formulieren
kunnen in behandeling worden genomen.

– Zonder bevestiging kunt u aan uw reservering geen rechten ontlenen.

Fotograaf: Jaring Huijser

Waarmee kan Taxi van der Pol u helpen?

Ziekenvervoer

Heeft u binnenkort vervoer nodig naar behandelingen? Taxi van der Pol wil u deze zorg graag uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw vervoer zorgeloos verloopt. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij de aanvraag van een machtiging. Immers, bij ziekte of revalidatie heeft u al genoeg zorgen.

Groepsvervoer

Wilt u met een groep collega’s, vrienden of familie met de taxi naar een feestje of evenement? Taxi van der Pol Harlingen biedt groepsvervoer aan voor diverse aantallen personen. Uiteraard vervoeren wij u, ook ’s nachts, graag weer veilig naar huis. Wij vervoeren groepen met taxibusjes in de regio en door het hele land.

Schipholtaxi

Taxi van der Pol heeft veel ervaring met vervoer naar Schiphol vanuit Harlingen en andere plaatsen binnen Friesland. Wij brengen u rechtstreeks naar het vliegveld, waar u voor de vertrekhal uitstapt.
 Bij uw terugkomst staat de chauffeur op u te wachten en brengt u weer naar huis. Voor het boeken van een heen- en terugreis kennen wij speciale tarieven.

Waar u maar naar toe wilt!

Instappen voor de deur en ontspannen winkelen, op bezoek of naar een afspraak. Met een taxi bent u snel op uw bestemming en het is goedkoper dan u denkt. Al vanaf € 4,- kunt u binnen Harlingen met de taxi. U vindt het niet erg om een taxi te delen? Vraag dan naar onze mogelijkheden voor combinatievervoer. U bent goedkoper uit. Wij vervoeren klanten door het hele land!

Wij zijn Koploper in duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Het Koploperproject helpt mkb’ers om op een doelgerichte en effectieve manier in één jaar duurzamer te ondernemen. Ook Taxi en Autoverhuur van der Pol neemt deel aan het Koploperproject.